دانشگاه تربت حیدریه
۱۴۰۳ سه شنبه ۱۳ آذر
28
آبان
1403
انتشار مقاله در حوزه فرآوری و ذخیره سازی گیاهان دارویی
دکتر حسن فیضی، دانشیار گروه تولیدات گیاهی و ریاست دانشکده کشاورزی مقاله پژوهشی خود را در نشریه (Q1) Journal of Agriculture and Food Research به صورت دسترسی آزاد (Open access) منتشر کرد.
در این تحقیق روش های نگهداری مصنوعی شبیه سازی شد و بر اساس آن مشخص گردید خصوصیت آنتی اکسیدانی اسانس زیره نوعی مکانیسم دفاعی است که از اکسیداسیون روغن ذخیره ای در حین انبارمانی ممانعت می کند. همچنین افزایش محتوای اجزا اصلی پروفایل اسانس زیره (cumin aldehyde و γ-Terpinene-7-al ) در طی نگهداری و افزایش سن بذر نیز اثبات شد
این پژوهش علمی با همکاری محمدشاهین دانشمندی (استاد همکار گروه تولیدات گیاهی)، علی شایانفر (موسسه ثبت و گواهی بذر و نهال ایران) و آناهیتا پهلوان (دانش آموخته کارشناسی ارشد گیاهان دارویی) انجام شد
شایان ذکر است مقاله فوق حاصل از طرح های پژوهشی مصوب دانشگاه تربت حیدریه می باشد.

لینک مقاله:
https://www.sciencedirect.com/science/article/pii/S2666154324005428?via%3Dihub
tempShowtool_dorsaetoolsenews_sample_shown_block93
تعداد بازدید:
293
نویسنده:
Powered by DorsaPortal